Menuoversigt – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Biocenter > Kantine > Menuoversigt

Kantinens menuoversigt

Oplysningerne på denne side leveres direkte af kantineforpagteren Eurest.
Mangler der oplysninger, bedes du kontakte kantinepersonalet.

 Uge 34 - Mandag
 Varm ret:Kyllingelår med ris
 Lun ret:Grøntsager i tomat
 Uge 34 - Tirsdag
 Varm ret:Sprødstegt skinkeyderlår
 Lun ret:Bagte grøntsager med tomat
 Uge 34 - Onsdag
 Varm ret:Dagens fisk fra torvet
 Lun ret:Æggekage med svampe
 Uge 34 - Torsdag
 Varm ret:Chicken tandoori
 Lun ret:Broccoli gratin
 Uge 34 - Fredag
 Varm ret:Glaseret skinke med kartofler
 Lun ret:-