Menuoversigt – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Biocenter > Kantine > Menuoversigt

Kantinens menuoversigt

Oplysningerne på denne side leveres direkte af kantineforpagteren Eurest.
Mangler der oplysninger, bedes du kontakte kantinepersonalet.

 Uge 13 - Mandag
 Varm ret:Kylling saute marengo
 Lun ret:Broccoli gratin
 Uge 13 - Tirsdag
 Varm ret:Asiatisk spicy wok
 Lun ret:Tærte med squash og rødløg
 Uge 13 - Onsdag
 Varm ret:Oksefarsbrød med ris
 Lun ret:Gratineret pasta med grøntsage
 Uge 13 - Torsdag
 Varm ret:Svinekoteletter i fad
 Lun ret:Bagte grøntsager med urter
 Uge 13 - Fredag
 Varm ret:Shepherd’s pie
 Lun ret:-