Menuoversigt – Københavns Universitet

Biocenter > Kantine > Menuoversigt

Kantinens menuoversigt

Oplysningerne på denne side leveres direkte af kantineforpagteren Eurest.
Mangler der oplysninger, bedes du kontakte kantinepersonalet.

 Uge 50 - Mandag
 Varm ret:Kyllingelår m/ris & grøntsager
 Vegetarret:Thaisuppe m/kokosmælk (Ø)
 Uge 50 - Tirsdag
 Varm ret:Karrykål m/oksekød
 Vegetarret:Spicy tomatsuppe (Ø)
 Uge 50 - Onsdag
 Varm ret:Dagens fisk fra Torvet
 Vegetarret:Chili sin carne (Ø)
 Uge 50 - Torsdag
 Varm ret:Kalvegryde m/kartofler
 Vegetarret:Bagte grønsager m/feta & urter
 Uge 50 - Fredag
 Varm ret:Byg selv - Flæskestegssandwich
 Vegetarret: